Магазин-гуртівня Тerrаvi запрошує!

Магазин-гуртівня Тerrаvi запрошує!

 Шановні клієнти, запрошуємо вас відвідати наш магазин-гуртівню за адресою: м. Львів, вул. Городоцька, 286Б.

 

У магазині ви зможете ознайомитися із великим асортиментом високоякісної чоловічої та  жіночої підошви. У нас ви знайдете найкращі моделі від українських та європейських виробників. Зможете придбати необхідні розхідні матеріали для пошиття взуття: нитки, клеї, картон, підклади, коробки тощо. Знайдете в нас і дитячі підошви, а також підошви для спортивного взуття.

На виставкових стендах магазину величезний асортимент робочої та декоративної фурнітури (стрічкові замки, блочки, хольнітени, гумки, прикраси тощо). У нас ви знайдете понад 2000 найменувань яскравих прикрас - від пряжок та каміння відомих брендів до хутра, - для будь-якого взуття.

Вас приємно здивує асортимент натуральних та еко-шкір, текстилю, сіток та оксамитів для пошиття взуття. У нас ви знайдете вишукані ексклюзивні велюри від провідних італійських фабрик, різноманітні лакові шкіри та шкіри з яскравими покриттями італійських та турецьких виробників. А різноманіття кольорів замші (спил), нубуків, лакових шкір дозволять задовільнити смак найвибагливіших клієнтів. Наймодніші кольори, фактури та малюнки, які щойно з’явилися на подіумах фешен-показів, чекають на вас у нашому магазині!

Менеджери допоможуть вам визначитися із вибором, підберуть найкращі моделі відповідно до цільового сегменту, з яким ви працюєте, а також порадять стильну та модну фурнітуру. 

Відгуки

Ігор
2019-02-19 19:19:34

У каталозі не видно назви виробу чи коду та його вартість

Залишити відгук

Оцінити
Відправити
Повернутися до всіх новин

Нові

ЯК НАС ЗНАЙТИ?

Головний офіс знаходиться
в м.Львів, вул. Городоцька 286б

ТЕЛЕФОН

(097) 097 93 77