Оксамитові каблуки в тренді

Оксамитові каблуки в тренді

Ще недавно будь-яка модниця сказала би, що оксамит – це безнадійно старий матеріал. Сьогодні все змінилося – навіть скептично налаштовані жінки приглядаються до одягу та взуття з цієї тканини.

Сьогоднішні “must have” - оксамитові жакети, сукні та штани, оксамитові сумочки та клатчі, аксесуари, а тепер ще й взуття у переліку найбільш бажаних покупок!

Одяг та взуття з оксамиту присутні у багатьох колекціях відомих дизайнерів. У цей розкішний матеріал одягли своїх моделей Roberto Cavalli, Christiano Burani, Trussardi і Giorgio Armani.

Попри те, що матеріал цей вибагливий у догляді, боїться бруду і дощу, він виграє за рахунок своєї ефектної текстури і насиченості кольору. Так оксамит став головною фактурою нового сезону не тільки для створення одягу, а й взуття. Якщо ви стежете за модою, але не готові одягнутися в оксамит, то гарною альтернативою стане взуття із нього. До речі, фасони можуть різні - балетки, ботильйони, туфлі на стійкому каблуку, на шпильці, лофери або навіть кеди.

Цей гучний тренд останніх сезонів, такий виразний та розкішний матеріал буде прекрасним доповненням і до універсального деніму, і до мілітарі тканин, і трикотажу та інших матових матеріалів. Однак не забуваймо про класику, оксамит прекрасно поєднується з мереживом і атласом, з паєтками, бісером і стразами. Крім цього взуття з оксамиту прекрасно завершує оксамитовий total look.

Щодо кольорів, то актуальними будуть темно-синій, зелений, червоний та відтінки винного кольору. Світлі кольори оксамиту ви не часто побачите на подіумах  - це переважно рожевий та беж.

А якщо ви хочете надати вишуканості своїм класичним моделям жіночого взуття Terravi пропонує послугу напилення оксамитом каблуків.  Такі оксамитові каблуки  виглядають як справжній оксамит, мають таку ж ворсисту структуру та розкішний вигляд. І головне, оксамитові каблуки від Терраві не бояться бруду та вологи, механічних впливів,  адже це покриття дуже стійке. Окрім цього, компанія Terravi пропонує велику кількість кольорів  - від небесного синього до, надзвичайного, пудрового.  

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити відгук

Оцінити
Відправити
Повернутися до всіх новин

Нові

ЯК НАС ЗНАЙТИ?

Головний офіс знаходиться
в м.Львів, вул. Городоцька 286б

ТЕЛЕФОН

(097) 097 93 77